Om mig

Jag är socionom och legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning på Stockholms universitet. I mitt behandlingsarbete använder jag mig även mycket av systemteori samt vissa KBT tekniker som tex ACT. 

Jag har mer än 20 års erfarenhet att arbeta både med individuella samtal och familjebehandling. Jag har erfarenhet av att möta människor i alla åldrar och situationer i livet.Mina behandlingserfarenheter har jag fått från Bup samt första linjens barn och ungdomspsykiatri .Min grundläggande psykoterapiutbildning är från Erikastiftelsen med inriktning på Barn och Ungdom.Jag har även arbetat på familjecentral som kurator och på vårdcentral som psykoterapeut.Jag har erfarenhet av att hålla föräldrakurser både till föräldrar med utagerande barn samt till oroliga och ängsliga barn. 

Min syn på psykisk ohälsa är att nästan alla drabbas av det vid något eller flera tillfällen.Vi föds med en viss sårbarhet och beroende på vad som händer oss i livet så blir det ibland mer än vad vi klarar av att hantera på egen hand. Att få prata om hur man mår i det är läkande och en bra början för att må bättre.

Jag är mycket mån om att vara inlyssnade och lyhörd och att skapa en stark allians som sedan används när vi arbetar på förändringar.

När du kommer till mig så gör vi tillsammans en bedömning av ditt mående och vilken hjälp du eller din familj behöver. Vi kommer överens om vad du/ni vill uppnå och gör en plan tillsammans. Jag har tystnadsplikt och för journal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s